<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1492767723789194586\x26blogName\x3dDiari+Mimie\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/\x26vt\x3d-1024411139983106004', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, 23 December 2011

hye sory dah lame mimie tak tules kat blog,sebab sekarang ni mimie buzy seket..okey sekarang mmie nak cerita pasal  "Tutti Frutti"...sape nak tahu nanty lepasni  mimie nak pergi Tutti Frutti,mimie rasa macam bedebar2,korang pernah tak makan Tutti Frutti?..kalau korang makan dia sedap kan?,mimie dah makan.mimie bukan nak tunjuk2 yang mimie makan Tutti Frutti,dah mimie tak tahu nak tules ape, so mimie ules la pasal Tutti Frutti..   ok lah bye mimie nak madi pergi Tutti Frutti,bye!!!!!!

at 19:20
Wednesday, 7 December 2011





hye mimie nak cakap sikit ni....siape nak tempah header? mimie 
akan buat header kat korang,mimie bagi free jer tak 
payah bayar pun..kalau korang nak header cakap je tau,
bak la email ngan pass blog korang nanti kalau korang
tak bagi email ngan pass macam mane nak buat header kat korang
kan?..ok lah byebye sanpai sini saja


at 22:44
Tuesday, 29 November 2011

hello guys...nak tahu tak tengahari tadi kan,mimie pergi party...
kalau korang pergi mesti korang suke,tapi pergi party tu sekejap je,
kul  lima hingga kul nam setengah tu aku dah terus balik 
sebab aku dah penat So aku balik and then terus tidor
sebab penat....



at 04:37
Monday, 28 November 2011

heyhey mimie nak cakap sikit yang korang pernah tak makan coklat
kitkat?...mimie pernah makan tapi yang kecik je,dekat dalam dia sedap kan?...k lh sampai sini saje byebye

at 07:11

heyhey mimie nak cakap sikit yang mimie tak suke anjing,mimie tak suke tau
sebab rumah mimie teres pastu kat atas tu dah la semua orang cina..Pastu anjing
nak memekak je boleh tak duduk diam?....sampai sini saje je lah k
lh byebye

at 07:02

hello mimie nak cakap sikit yang mimie pernah makan donuts 
macam kat atas tu.....korang pernah tak makan donuts?...k lah sampai sini saje je lah byebye

at 05:03

hello mimie nak cerite sikit...mimie selalu borink kalau tak  ade orang nak teman mimie,kalau semua orang tido mimie rase nak..main tapi boring la pulak main sorang2 je.ok lah sampai sini saje byebye

at 04:54


Welcome to my.bs.com
Spammers, copymiaos & rippers, please get out !
Don't remove the credits too !
& Please do not copy MY style :D
Hate me ? Click Here .
Enjoy


Your Cbox codes here.


Your name.
B-day .
& anything abt you :D

Friendster : Click Here
Email Me : Click Here


Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D


Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


October 2011
November 2011
December 2011


♫ 0 Songs Currently Playing ♪ ™

Your imeem codes here.


Designer & banner : Fannie
Basecodes & Inspirations : Eggiines
Image Host : Photobucket
Others : Cursor , Cbox , Imeem
Special thanks to Paint