<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1492767723789194586\x26blogName\x3dDiari+Mimie\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/\x26vt\x3d-1024411139983106004', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Friday, 23 December 2011

hye sory dah lame mimie tak tules kat blog,sebab sekarang ni mimie buzy seket..okey sekarang mmie nak cerita pasal  "Tutti Frutti"...sape nak tahu nanty lepasni  mimie nak pergi Tutti Frutti,mimie rasa macam bedebar2,korang pernah tak makan Tutti Frutti?..kalau korang makan dia sedap kan?,mimie dah makan.mimie bukan nak tunjuk2 yang mimie makan Tutti Frutti,dah mimie tak tahu nak tules ape, so mimie ules la pasal Tutti Frutti..   ok lah bye mimie nak madi pergi Tutti Frutti,bye!!!!!!

at 19:20
Wednesday, 7 December 2011





hye mimie nak cakap sikit ni....siape nak tempah header? mimie 
akan buat header kat korang,mimie bagi free jer tak 
payah bayar pun..kalau korang nak header cakap je tau,
bak la email ngan pass blog korang nanti kalau korang
tak bagi email ngan pass macam mane nak buat header kat korang
kan?..ok lah byebye sanpai sini saja


at 22:44


Welcome to my.bs.com
Spammers, copymiaos & rippers, please get out !
Don't remove the credits too !
& Please do not copy MY style :D
Hate me ? Click Here .
Enjoy


Your Cbox codes here.


Your name.
B-day .
& anything abt you :D

Friendster : Click Here
Email Me : Click Here


Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D


Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


October 2011
November 2011
December 2011


♫ 0 Songs Currently Playing ♪ ™

Your imeem codes here.


Designer & banner : Fannie
Basecodes & Inspirations : Eggiines
Image Host : Photobucket
Others : Cursor , Cbox , Imeem
Special thanks to Paint