<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1492767723789194586\x26blogName\x3dDiari+Mimie\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://diari-mimie.blogspot.com/\x26vt\x3d-1024411139983106004', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Tuesday, 29 November 2011

hello guys...nak tahu tak tengahari tadi kan,mimie pergi party...
kalau korang pergi mesti korang suke,tapi pergi party tu sekejap je,
kul  lima hingga kul nam setengah tu aku dah terus balik 
sebab aku dah penat So aku balik and then terus tidor
sebab penat....



at 04:37
Monday, 28 November 2011

heyhey mimie nak cakap sikit yang korang pernah tak makan coklat
kitkat?...mimie pernah makan tapi yang kecik je,dekat dalam dia sedap kan?...k lh sampai sini saje byebye

at 07:11

heyhey mimie nak cakap sikit yang mimie tak suke anjing,mimie tak suke tau
sebab rumah mimie teres pastu kat atas tu dah la semua orang cina..Pastu anjing
nak memekak je boleh tak duduk diam?....sampai sini saje je lah k
lh byebye

at 07:02

hello mimie nak cakap sikit yang mimie pernah makan donuts 
macam kat atas tu.....korang pernah tak makan donuts?...k lah sampai sini saje je lah byebye

at 05:03

hello mimie nak cerite sikit...mimie selalu borink kalau tak  ade orang nak teman mimie,kalau semua orang tido mimie rase nak..main tapi boring la pulak main sorang2 je.ok lah sampai sini saje byebye

at 04:54

Hello mimie nak cakap sikit yang mimie suka lagu ni:http://www.youtube.com/watch?v=Pvaovoc_puM....
Kalau korang dengar mesti korang rase tak best,tapi mimie suka lagu tu 









byebye korang mimie dah penat nak tulis nanti mimie buat cerita lain k?

at 03:18
Saturday, 26 November 2011

Hello...mimie nak cakap sikit yang mimie ade kucing.dia comel mimie tak boleh perpisah dengan dia...sebab dia manja walaupun dia JANTAN



sekian , kboii 












at 17:43
Sunday, 20 November 2011

aku ade kawan ni name dia batrisyia,ni facebook dia http://www.facebook.com/profile.php?id=100002693808999...saye asyik bergadoh dengan dia je 
lepastu kawan balik,pelikkan? tapi aku ade sorang kawan
ni name dia Syazlin dia gedik doh
mentang2 lah ketua kelas pastu nak marah2
orang dah duduk diam nak tulis
name kat kertas tapi Syazlin ni dia tak ade facebook...




sampai sini saje lah byebye..

at 17:21
Thursday, 17 November 2011

aku sedeh sebab aku ade sepupu ni,die ade adik beradik 3 orang...dia kembar 2 lelaki 1 perempuan,
aku rindu diorang sebab diorang dekat KELANTAN so aku tak balik kampung...Kampung aku dekat KELANTAN..aku rindu korang,korang datang la KL

at 16:18
Wednesday, 16 November 2011

hai saya ade bende nak cakap ni...Nanti tahun depan saya masuk kelas 3C saya bukan pandai sangat pun
korang mesti masuk kelas pandai kan???...Harap2 saya jadi ketua kelas,tapi saya tak nak
marah2 orang ya ALLAH tolong la saya  jadi ketua kelas ya ALLAH


dan satu lagi saya nak bagitahu yang saya dapat nombor 27 dalam kelas saya ade 37 orang





SAMPAI sini saja je lah lain kali saya buat cerite lagi

at 10:59
Thursday, 10 November 2011

aku ade sorang lelaki ni dia darjah tige name dia Amirul Hakim dia tu poyo sikit dah la
pendek lepastu darjah tige aku ni walaupun darjah dua aku panjang la sikit....
Dia ade Geng,Geng dia ade 4 orang iaitu adam,fahmi,amirul dan syafiq








sampai sini saje je la ok lah,byebye

at 11:16


Welcome to my.bs.com
Spammers, copymiaos & rippers, please get out !
Don't remove the credits too !
& Please do not copy MY style :D
Hate me ? Click Here .
Enjoy


Your Cbox codes here.


Your name.
B-day .
& anything abt you :D

Friendster : Click Here
Email Me : Click Here


Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D
Your wishlist :D


Links
Links
Links
Links
Links
Links
Links


October 2011
November 2011
December 2011


♫ 0 Songs Currently Playing ♪ ™

Your imeem codes here.


Designer & banner : Fannie
Basecodes & Inspirations : Eggiines
Image Host : Photobucket
Others : Cursor , Cbox , Imeem
Special thanks to Paint